Výsledky hledání
Kategorie
    Menu Close
    banner

    CHLAZENÁ

    Vaječná melanž jsou technologicky zpracovaná vejce zbavená skořápek a ve většině případů pasterovaná. Technologický proces výroby vaječné melanže v sobě zahrnuje pouze vyklepnutí vajec ze skořápek, filtraci, pasterizaci a plnění do nádob. Do vaječných melanží nejsou přidávány žádné dodatečné látky, chemikálie nebo konzervanty. Jedná se o čistě přírodní produkt stejně jako čerstvá vejce. Výhodou použití vaječné melanže je to, že odpadá manipulace se skořápkami a jejich následná likvidace, nehrozí riziko kontaminace vaječného obsahu bakteriemi ze skořápek, melanž je pasterovaná = zbavená nežádoucích mikroorganismů a bakterií (i případných zárodků salmonely).

    Pasterovaná vaječná melanž je tekutá a libovolně použitelná pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Melanž lze snadno našlehat a její vlastnosti jsou velmi podobné čerstvě vytlučeným vejcím. 

    50 g vaječné melanže odpovídá přibližně jednomu vejci.

    Balení melanží je 5, 10, 250 a 1 000 kg.

    V tekutém stavu jsou prodávány také bílky a žloutky.

    banner
    banner
    Zabrazit jako Tabulka Seznam
    Seřadit podle
    Zobrazit produktů na stránce
    banner
    Obrázek Žloutek vaječný pasterovaný 5 kg

    Žloutek vaječný pasterovaný 5 kg

    11000006
    Množství 5 kg. Pasterovaný.
    Volat pro zjištění ceny
    Filtry Close
    banner