Váš nákupní košík je prázdný.
Vaječná melanž jsou technologicky zpracovaná vejce zbavená skořápek a ve většině případů pasterovaná. Technologický proces výroby vaječné melanže v sobě zahrnuje pouze vyklepnutí vajec ze skořápek, filtraci, pasterizaci a plnění do nádob. Do vaječných melanží nejsou přidávány žádné dodatečné látky, chemikálie nebo konzervanty. Jedná se o čistě přírodní produkt stejně jako čerstvá vejce. Výhodou použití vaječné melanže je to, že odpadá manipulace se skořápkami a jejich následná likvidace, nehrozí riziko kontaminace vaječného obsahu bakteriemi ze skořápek, melanž je pasterovaná = zbavená nežádoucích mikroorganismů a bakterií (i případných zárodků salmonely).
Pasterovaná vaječná melanž je tekutá a libovolně použitelná pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Melanž lze snadno našlehat a její vlastnosti jsou velmi podobné čerstvě vytlučeným vejcím.
50 g vaječné melanže odpovídá přibližně jednomu vejci.
Balení melanží je 5, 10, 250 a 1 000 kg.
V tekutém stavu jsou prodávány také bílky a žloutky.
Schubert partner a.s. Jana Želivského 2 130 00 Praha 3 IČ: 27120902 DIČ: CZ27120902 | Velkoobchodní sklad Nedokončená 1618 198 00 Praha 9 - Kyje Tel.: +420 77 71 77, 603 80 60 60 E-mail: obchod@schubert.cz | |||
Všechna práva vyhrazena © 2021 |